Årligt udbud af boliggrunde 

Favrskov Kommune afholder årligt udbud af alle boliggrunde i perioden 13. - 27. januar 2021.

Det er ikke muligt at reservere en grund under det årlige udbud. Vi tager imod reservationer igen fra 1. februar 2021. 

Ønsker du at byde på en grund under det årlige udbud, skal du udfylde budblanketten og sende den til Favrskov Kommunes grundsalgspostkasse via e-Boks. Du kan bruge dette link til at sende direkte til Favrskov Kommunes grundsalgspostkasse. Virker det ikke, kan du åbne e-Boks, søge på Favrskov Kommune og finde postkassen "Grundsalg".

Favrskov Kommune skal have modtaget din budblanket senest 27. januar 2021 kl. 12.00.

Når du sender budblanketten digitalt via e-Boks, vil din digitale signatur gælde som din underskrift. 

Du kan afgive købstilbud på den fastsatte mindstepris eller afgive et højere købstilbud (overbud). Grundene sælges til højeste bud over mindsteprisen. Tilbud under mindsteprisen, variable tilbud, betingede tilbud samt tilbud med forbehold accepteres ikke og vil ikke komme i betragtning.

Grundene sælges i henhold til Favrskov Kommunes standardkøbsaftale, som gælder på købstidspunktet. Grundene sælges efter bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen ikke er forpligtet til at sælge til den udbudte pris, og at kommunen kan forkaste alle tilbud.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Køb og Salg-teamet ved Favrskov Kommune på grundsalg@favrskov.dk eller på telefon 89 64 51 04.

Mere om Favrskovs lokalområder

Favrskov Kommune findes i rigtig mange afskygninger. Vi har byer i mange størrelser, nogle der ligger tæt på Aarhus, nogle med togforbindelse til hele landet, andre igen med vidunderlig natur i baghaven.

Er du til landsbyidyl, eller betyder det mere for dig, at du kan være i Aarhus C på 20 minutter? Læs mere om Favrskovs lokalområder her.

Lokalområder i Favrskov
Landsbyliv i Haar