Om Lading

Kun 15 km fra Aarhus ligger Lading. En hyggelig by omgivet af smuk natur.

Grundpriserne gør det muligt at bygge forholdsvis billigt og bo tæt på Aarhus. Samtidig har man alle fordelene ved at bo i et mindre landsbysamfund og skøn natur. 

Fra Lading er der gode busforbindelser til Aarhus, Hammel og Viborg. Der kører naturligvis skolebusser til Hammel. Aarhus ligger kun ca. 15 km fra Lading, og der er er kort vej til motorvej E45 i Tilst.

Børnepasning, skoler og fritid

I Lading er der en række gode pasningsmuligheder for de mindste. Lading hører under skoledistriktet for Søndervangskolen i Hammel (10 km). Da byen ligger tæt på Aarhus Kommune, kan I også benytte jer af det frie skolevalg og søge om at få jeres børn i Sabro-Korsvejskolen og SFO. der ligger 3,5 km øst for Lading.

Ladings borgerforening har været initiativtager og drivkraft bag et dejligt nyt fællesareal på de boldbaner, som ligger mellem børnehaven og boligkvarteret Sydmarken. Der er blandt andet en grillhytte, multifodbold-, skater- og petanquebane.

Udkigsposten ved den smukke Lading sø er et oplagt udflugtsmål for familien. En lang grusvej ned til søen gør turen hyggelig, og der er opsat flere bord og bænkesæt, hvor I kan nyde den medbragte mad i den skønne natur.

Interesseret i en byggegrund i Lading?

Vi har ikke nogen boliggrunde til salg i Lading lige nu, men vi arbejder på en ny lokalplan, der skal sikre flere byggegrunde i byen. Når lokalplanen er vedtaget, forventes det, at der går yderligere et års tid med byggemodning af området.

Vil du gerne være blandt de første, der får besked, når der er nye byggegrunde på vej i Lading? Så skriv dig på interesselisten nederst på siden.