Om Lading

Kun 15 km fra Aarhus ligger Lading. En hyggelig by omgivet af smuk natur.

Grundpriserne gør det muligt at bygge forholdsvis billigt og bo tæt på Aarhus. Samtidig har man alle fordelene ved at bo i et mindre landsbysamfund og skøn natur. Lav udgift til fjernvarme, pasningsgaranti og fornuftige priser på daginstitutioner gør også Lading meget attraktivt for børnefamilierne.

Fra Lading er der gode busforbindelser til Aarhus, Hammel og Viborg. Der kører naturligvis skolebusser til Hammel. Aarhus ligger kun ca. 15 km fra Lading, og der er er kort vej til motorvej E45 i Tilst.

Børnepasning, skoler og fritid

Lading hører under skoledistriktet for Søndervangskolen i Hammel (10 km). Da byen ligger tæt på Aarhus Kommune, kan du eventuelt benytte sig af det frie skolevalg og søge om at få dine børn i Sabro-Korsvejskolen og SFO (3,5 km mod øst.)

I Lading finder du ”Lærkereden” - en kombineret børnehave og SFO.

Se mere om skoler og pasningstilbud her.

Ladings borgerforening har været initiativtager og drivkraft bag et dejligt nyt fællesareal på de boldbaner, som ligger mellem børnehaven og boligkvarteret Sydmarken. Der er blandt andet en grillhytte, multifodbold-, skater- og petanquebane.

Udkigsposten ved Lading sø er et oplagt udflugtsmål for familien.

En lang grusvej ned til søen gør turen hyggelig, og der er opsat flere bord og bænkesæt, hvor I kan nyde den medbragte mad i den skønne natur.
Lading Sø, som er en af Favrskovs naturperler,  kan du læse mere om her.

Interesseret i en byggegrund i Lading?

Vi har ikke nogen boliggrunde til salg i Lading lige nu, men vi arbejder på en ny lokalplan, der skal sikre flere byggegrunde i byen. Når lokalplanen er vedtaget, forventes det, at der går yderligere et års tid med byggemodning af området.

Vil du gerne være blandt de første, der får besked, når der er nye byggegrunde på vej i Lading? Så skriv dig på interesselisten nederst på siden.