Mai Britt og Rasmus bygger nyt i Voldum

Sammenhold og netværk har fået en ung familie til at købe en byggegrund i Voldum.

27-årige Mai Britt Jensen og 25-årige Rasmus Clausen brugte ikke lang tid på at kigge sig omkring, da de skulle finde en byggegrund til deres drømmehus.

- Vi kiggede huse på nettet i Hadsten og Hadbjerg, men fandt hurtigt ud af, at vi gerne ville bygge et selv. Og så var vi ikke i tvivl om, at det skulle være i Voldum. Her bor en del af vores familie, og der er dagpleje, børnehave, skole og mulighed for at købe ind, så det hele er samlet her. Samtidig vil vi gerne bo et sted, hvor der er sammenhold, og her hjælper man hinanden. Sådan skal det være, lyder det fra Mai Britt og Rasmus ved skiltet på Møllebækken 8, som de har købt i Voldum.
Deres lille familie tæller også to døtre på et og tre år.

Byggetilladelsen er nu i hus, så de kan bygge det 230 kvadratmeter store hus, de har fået tegnet. Rasmus er vvs-uddannet og arbejder som chef i Højbjerg VVS Service, og Mai Britt er social- og sundhedsassistent. Rasmus skal selv grave ud til soklen til deres hus og glæder sig til at komme i gang.
-  Vi har flere gange taget pigerne med ud til grunden, så den ældste kunne cykle lidt rundt, og i sommers spiste vi is her. Det er sjovt at tænke på, at her skal vi bo inden længe. Vi kan godt lide området. Det er tæt på Aarhus, og det er nemt at komme i snak med folk. Det bliver godt at slå rod her, siger Mai Britt og Rasmus, der lige nu bor i Skader, tæt på Voldum.