Mød forskellige familier og gode folk, der har valgt Favrskov Kommune til

Det kan være svært at tage springet og flytte ud i landområderne. Derfor har vi spurgt en række tilflyttere hvad deres oplevelse har været – så du kan blive inspireret til dine egne drømme.

Tilflyttere der søgte mere plads

Så snart du kommer bare lidt udenfor de større byer, er der virkelig mange kvadratmeter, muligheder og livsglæde til prisen. Hør fra vores tilflyttere der søgte mere plads at brede sig på.


Simon og Lene sagde farvel til deres lejlighed i Aarhus midtby, og søgte plads til hobbyer og livsglæde i Favrskovs landområder. Se hvordan det er gået dem.


Arild og hans familie gik og drømte om mere plads til liv, projekter og dyr. Nu har de fået alle tre ting – se Arilds historie her

Tilflytter der søgte ud til naturen

Drømmer du om at kunne erstatte lyden af hovedvejen udenfor, med fuglesang? Eller vil du gerne kunne sidde på din terrasse og spise, til synet af solen der forsvinder ned bag markerne? Så er du ligesom disse mennesker, der søgte de store naturoplevelser, herude.


Karina og Alexander vendte det indre København ryggen, og flyttede fra indre Nørrebro ud til et mere fredeligt, naturskønt liv i Favrskov Kommune.


Anette og Finn havde en drøm. Nu er magnoliahaven virkelighed, og de opfordrer alle der ønsker mere natur i hverdagen til at tage springet.

Tilflytter der søgte at dyrke deres karriere

ømmer du om at starte virksomhed? Eller er din arbejdsplads vokset sig for stor, til at den passer i de store byområder? Små og store virksomheder trives i Favrskov Kommune. Vores tilflyttere fortæller hvorfor det er en god business case.


Ole’s Pizza fås i mere end 300 supermarkeder i hele Danmark. Hør hvorfor Ole stiftede – og fastholder – sin virksomhed i Favrskov Kommune.


Lone og Claus åbnede en fysisk delikatessebutik i deres lille landsby, og har formået at etablere en god forretning i en tid, hvor onlinehandel dominerer markedet.